088-0286000

Grobeco Heftrucks: wanneer u gaat voor kwaliteit!

Grobeco is sinds vele jaren actief binnen de logistieke wereld van heftrucks en intern transport. Door middel van onze moderne werkplaats en speciaal ingerichte service wagens zijn wij in staat om onze klanten te ontzorgen op het gebied van reparatie, onderhoud (op locatie) en keuringen van deze machines. Naast service werkzaamheden kunt u ook bij Grobeco terecht voor korte of lange termijn verhuur, nieuwe en gebruikte heftrucks en intern transportmaterieel en de mogelijkheid tot het volgen van een heftruck opleiding. Daarnaast adviseren wij op het gebied van de logistieke processen.

Een goed contact spreekt dezelfde taal
Reeds vele ondernemers hebben de zorgen van het intern transportmaterieel binnen hun bedrijf volledig aan Grobeco overgedragen. Van handbediende pallettruck tot reach- en vorkheftrucks, voor iedere situatie is er een passende oplossing. In elke logistieke relatie spelen kwaliteit en prijs een belangrijke rol, maar vaak is vertrouwen toch de doorslaggevende factor. Daarom gaat de zakelijke benadering van Grobeco verder dan het leveren van magazijn- en vorkheftrucks alleen.

Een begrip
Na meer dan 30 jaar is Grobeco uitgegroeid tot een begrip in de regio zuid-oost Brabant en noord- en midden Limburg. Binnen deze wereld hebben wij dan ook onze sporen verdiend en zijn wij dé leverancier van: 

  • Toyota Heftrucks en magazijntrucks
  • Hako schrob- en veegmachines
  • Ferretto stellingen
  • BMWT opleidingen & keuringen

Wanneer u gaat voor kwaliteit zijn wij uw partner.