088-0286000

Service en onderhoud aan uw heftruck of magazijntruck

Uw bedrijf is uniek, dat simpele feit vormt de basis van de Grobeco servicefilosofie. Wij leveren maatwerk diensten en onderhoudsoplossingen, niet alleen voor Toyota hef- en magazijntrucks maar voor alle merken heftrucks. 

Samen met u inventariseren wij de wensen en behoeften van uw bedrijf en combineren dit met de inzet van heftrucks en/of magazijntrucks. Op basis van deze gegevens maken wij voor u een aanbieding op maat waarmee wij er voor kunnen zorgen dat de machines in uw vloot in optimale conditie zijn en dat u er op kunt vertrouwen dat ze in kunt zetten wanneer u ze nodig hebt.

Onderhoud van heftrucks en magazijntrucks

Grobeco Heftrucks B.V. biedt op maat gemaakte servicepakketten voor de gehele levensduur van uw heftrucks en magazijntrucks, niet alleen voor Toyota heftrucks maar voor alle merken. Ons service team bestaat uit ervaren monteurs met moderne en goed uitgeruste service wagens waarmee we snel bij u kunnen zijn om onderhoud uit te voeren of eventuele storingen te verhelpen.

Uw heftruck of magazijntruck BMWT keuren

Om er zeker van te zijn dat uw mobiele interne transportmiddelen veilig gebruikt kunnen worden dienen ze jaarlijks een BMWT veiligheidskeuring te krijgen.