088-0286000

Grobeco Heftrucks Specials

Hebt u een magazijntruck of heftruck voor een specifieke taak of omgeving nodig? U kunt bij Grobeco Heftrucks B.V. terecht voor verschillende specials. Wij produceren op maat gemaakte klaprekken voor Toyota magazijntrucks en wij leveren gegalvaniseerde Toyota magazijn- en heftrucks en/of trucks in uw bedrijfskleuren. Hebt u een andere specifieke wens? Laat het ons weten en wij zorgen voor een oplossing!

Gegalvaniseerde vorkheftrucks en warehousetrucks

Grobeco Heftrucks B.V. is gespecialiseerd in gegalvaniseerde Toyota heftrucks en magazijntrucks. Omdat de trucks zijn optimaal beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf zijn gegalvaniseerde trucks zijn uitermate geschikt voor de inzet in de foodindustrie, ze kunnen zowel gebruik binnen als buiten gebruikt worden, in vochtige productieruimtes en in koel-/vriescellen.

Het galvaniseren van de heftrucks en palletwagens maakt deze machines ook geschikt voor omstandigheden waarin veel met zouten en chemische producten worden gewerkt. Een bijkomend voordeel is dat met galvaniseren wordt voorkomen dat er bij schade, (lak)deeltjes achterblijven in de productieruimtes. In veel gevallen is een gegalvaniseerde truck een goed alternatief voor de veel duurdere RVS optie.  

U kunt nieuwe machines gegalvaniseerd bestellen, maar wij reviseren en galvaniseren ook gebruikte machines wanneer dat een betere optie voor u is.

Grobeco Gegalvaniseerde truck 1     Grobeco Gegalvaniseerde truck 2     Grobeco Gegalvaniseerde truck 3     Grobeco Gegalvaniseerde truck 4

Grobeco Klaprekken

Grobeco klaprek

Speciaal voor op de verschillende Toyota BT Levio elektrische pallettrucks hebben wij CE goedgekeurde klaprekken ontwikkeld. Het klaprek kan in één beweging in- en uitgeklapt worden en dankzij de gebruikte materialen en de robuuste afwerking is het een duurzame oplossing. Door het klaprek te gebruiken kunt u kosten besparen doordat de kans op schades aan pallets en omgeving drastisch verminderd wordt.

Grobeco Heftrucks BV helpt u met het automatiseren van uw processen

Overweegt u om uw interne logistieke processen te automatiseren? Grobeco Heftrucks BV kan u helpen met het stap voor stap automatiseren van deze processen.