088-0286000

Onderhoud van heftrucks en magazijntrucks

Grobeco Heftrucks B.V. biedt op maat gemaakte servicepakketten voor de gehele levensduur van uw heftrucks en magazijntrucks, niet alleen voor Toyota heftrucks maar voor alle merken. Ons service team bestaat uit ervaren monteurs met moderne en goed uitgeruste service wagens waarmee we snel bij u kunnen zijn om onderhoud uit te voeren of eventuele storingen te verhelpen.

Preventief onderhoud
Preventief onderhoud is een effectieve manier om onverwachte stilstand en dure reparaties aan uw heftrucks of magazijntrucks te minimaliseren. Wij zijn onderhouden uw truck volgens een met u vooraf afgesproken onderhoudsschema en volgen daarbij de veiligheidseisen van BMWT. Hiermee bent u verzekerd dat de machines voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Service opdracht
Mocht er zich een storing voordoen dan zet het team zich in om eventuele storingen dezelfde dag op te lossen met een monteur ter plekke. Bij onvoorziene voorvallen, zoals wanneer er schade gereden wordt aan de machines, kunnen wij de materiele schade repareren op locatie of in onze moderne werkplaats. In situaties waar snel vervanging geregeld moet worden, zorgen wij daarvoor. Dit zijn mogelijkheden in samenhang met onze grote verhuurvloot. Door gebruik te maken van de preventieve onderhoudsbeurten kunt u de kans op storingen verkleinen.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende service mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.