088-0286000

Grobeco specials

Bent u op zoek naar een specifieke warehousetruck of vorkheftruck? Bij Grobeco Heftrucks B.V. kunt u terecht voor verschillende specials. Zo maken wij bijvoorbeeld lastrekken, gegalvaniseerde vorkheftrucks en warehousetrucks en gehele trucks in een bepaalde kleur. Heeft u een specifieke wens? Laat het ons weten en wij zorgen voor een oplossing!

Gegalvaniseerde vorkheftrucks en warehousetrucks

Grobeco Heftrucks B.V. is gespecialiseerd in gegalvaniseerde vorkheftrucks en warehousetrucks. Gegalvaniseerde trucks zijn uitermate geschikt voor de inzet in de foodindustrie. De trucks zijn optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf en zijn hierdoor geschikt voor binnen en buiten gebruik, in vochtige productieruimtes, maar ook in koel- en vriescellen. Het galvaniseren van de heftrucks en palletwagens maakt deze machines ook geschikt in omstandigheden waarin veel met zouten en chemische producten worden gewerkt.

Bijkomend voordeel is dat met galvaniseren wordt voorkomen dat er bij schade, (lak)deeltjes achterblijven in de productieruimtes. In veel gevallen is een gegalvaniseerde truck een goed alternatief voor een veel duurdere RVS truck.  

De machines kunnen zowel af fabriek besteld worden, maar ook gebruikte machine kunnen we reviseren en galvaniseren. Voor verschillende klanten hebben wij, omdat dit door keuringsinstanties werd geëist, machines mogen reviseren en galvaniseren.

           

Grobeco klaprek

Speciaal door Grobeco heftrucks B.V. is er een klaprek ontwikkeld voor op de diverse Levio elektrische pallettrucks. De BT Levio, de complete serie elektrische meeloop pallettrucks, is nu ook leverbaar met handig klaprek voor mixed pallet toepassingen. Het klaprek is een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing. Gebruiksvriendelijk omdat je in één beweging het rek op de vorken direct in- en uitklapt en duurzaam dankzij de eenvoudige doch robuuste afwerking. Dit dient gelijktijdig om schades te voorkomen aan pallets en daarmee kosten te besparen.

Toepassing
Een veelvoorkomende gebruikstoepassing van deze pallettruck met klaprek is de AGF-sector. Met dit klaprek hoef je niet op te letten of de blok- of europallet wel diep genoeg op de vorken staat. Het klaprek is leverbaar in combinatie met alle gangbare vorkafmetingen voor BT Levio pallettrucks. Doordat het klaprek met bouten is bevestigd aan de pallettruck, is deze eenvoudig te monteren en demonteren.

Veiligheid, productiviteit en kostenbesparend
Van achter de pallettruck kun je eenvoudig in één beweging het klaprek naar voren klappen van 1000 cm naar 800 cm en vice versa. Ook verhoogt het klaprek de veiligheid en snelheid van het werken. Pallets kunnen snel verplaatst worden zonder dat de last verkeerd op de BT Levio staat, zodoende raken de pallets, goederen en de truck ook niet beschadigd. Tevens dient het klaprek als lastrek en zorgt voor een optimale balans op de truck in geval van hoog gestapelde pallets.

  

Hieronder een gebruikshandleiding voor het Grobeco Klaprek