088-0286000

Grobeco Klaprekken

Grobeco klaprek

Speciaal voor op de diverse Toyota Levio elektrische pallettrucks hebben wij CE goedgekeurde klaprekken ontwikkeld. De Toyota BT Levio, de complete serie elektrische meeloop pallettrucks, is nu ook leverbaar met het klaprek voor mixed pallet toepassingen. Het klaprek is een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing. Het klaprek kan in één beweging op de vorken in- en uitgeklapt worden en dankzij de gebruikte materialen en de robuuste afwerking is het een duurzame oplossing. Door het klaprek te gebruiken wordt de kans schades aan pallets en omgeving drastisch verminderd en besparen daarmee kosten.

Toepassing

De Toyota BT Levio pallettruck met klaprek wordt veelal gebruikt in de AGF-sector. Met dit klaprek hoef je niet op te letten of de blok- of europallet wel diep genoeg op de vorken staat. Het klaprek is leverbaar in combinatie met alle gangbare vorkafmetingen voor BT Levio pallettrucks. Doordat het klaprek met bouten is bevestigd aan de pallettruck, is deze eenvoudig te monteren en demonteren.

Veilig, productief en kostenbesparend werken

Aan de bedieningskant van de pallettruck kun je eenvoudig in één beweging het klaprek naar uitklappen  en de vorken verkorten van 1000 cm naar 800 cm en vice versa. Ook verhoogt het klaprek de veiligheid en snelheid van het werken. Pallets kunnen snel worden verplaatst zonder dat de last verkeerd op de truck staat, hierdoor raken de pallets, goederen en de truck niet beschadigd. Tevens dient het klaprek als lastrek en zorgt voor een optimale balans op de truck in geval van hoog gestapelde pallets.

   

Hieronder ziet u een gebruikshandleiding voor het Grobeco Klaprek