088-0286000

Vacature Servicemonteur voor de binnendienst

Kom je ons team versterken?

Wat ga je doen

Het onderzoeken en repareren van storingen, zowel mechanisch als elektrotechnisch. Periode onderhoudswerkzaamheden aan machines. Machines zowel technisch als cosmetisch klaarmaken voor verkoop en/of verhuur. Las en contructiewerkzaamheden voor aanpassingen aan machines en toebehoren.

Wat verwachten wij van je

Je kunt goed sleutelen en je vindt elektrotechniek interessant. Kennis van heftrucks is een pré maar niet noodzakelijk. Je kunt zelfstandig werken, je komt afspraken na en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden. Ook het samenwerken en communiceren met klanten en collega’s gaat je goed af.  Je Technische kennis heb je verkregen door bijvoorbeeld de opleiding MBO Autotechniek, MTS Werkbouwkunde of MTS Elektrotechniek.

Wat bieden wij

We bieden je een zelfstandige functie in teamverband aan. Jij doet het uitvoerende werk maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd rekenen op de kennis en kunde van onze organisatie. Daarnaast kun je vanzelfsprekend rekenen op goede voorzieningen en volop trainingsmogelijkheden. Wij zijn een gezonde organisatie met een prettige werksfeer en dat kenmerkt zich door weinig verloop. Tevens behoort hiertoe een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Solliciteer dan via de e-mail info@grobeco.nl. Stuur naast je cv ook een motivatiebrief mee waarin je duidelijk aangeeft waarom je bij ons wilt werken, wat je aanspreekt in de functie en waar je zelf de aansluiting ziet met jouw achtergrond

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.