088-0286000

Onderhoud van heftrucks en intern transportmachines

Grobeco Heftrucks B.V. biedt voor u op maat gemaakte servicepakketten voor de gehele levensduur van de heftrucks en intern transportmaterieel. Het service team bestaat uit ervaren monteurs met moderne ingerichte service wagens en de nieuwste communicatie middelen. Ze zijn snel ter plaatse om onderhoud en eventuele storingen op te lossen.

Preventief onderhoud
Preventief onderhoud is een effectieve manier om onverwachte stilstand en dure reparaties te minimaliseren. Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van uw truck volgens een met u vooraf afgesproken onderhoudsschema en volgen daarbij de veiligheidseisen van BMWT. Wij verzekeren u daarbij van de hoogste veiligheidseisen.

Service opdracht
Mocht er zich een storing voordoen dan zet het team zich in om eventuele storingen dezelfde dag op te lossen met een monteur ter plekke. Onvoorziene voorvallen, zoals schade aan de machines, gebeuren in een omgeving waar gewerkt wordt. Wij kunnen de materiele schade repareren of vervangen op locatie of in onze moderne werkplaats. In situaties waar snel vervanging geregeld moet worden, zorgen wij daarvoor. Dit zijn mogelijkheden in samenhang met onze grote verhuurvloot. Door gebruik te maken van de preventieve onderhoudsbeurten kunt u de kans op storingen verkleinen.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende service mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.