088-0286000

Vacature Medewerker verkoop binnendienst

Kom jij ons team versterken? 

Grobeco Heftrucks is een bedrijf dat in hoofdzaak actief is als leverancier en serviceverlener van en aan intern transport materieel zoals vorkheftrucks en magazijntrucks. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en werken dan ook met laatste technieken zoals een digitale aansturing van onze servicedienst en een moderne werkplaats. Op kantoor werken streven wij een papierloze werkwijze na.

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker in de functie van:

 

Medewerker verkoop binnendienst

(parttime op termijn fulltime)

 

Over de afdeling en het team

Als medewerker verkoop binnendienst werk jij samen met collega’s op de afdeling verkoop. Je komt samen te werken met 2 collega’s van de buitendienst. Je rapporteert aan de bedrijfsleider.

Samen met je collega’s streef je ernaar om onze klanten “boven verwachting” tevreden te stellen.  Daarnaast is er ook zeker ruimte voor een grapje en praatje op zijn tijd.

 

Wat ga je doen?

In deze functie vorm je een belangrijke schakel tussen de commerciële buitendienst, de interne organisatie en de klant. Als medewerker verkoop binnendienst zorg jij ervoor dat de klant krijgt wat is beloofd, maar dan nét even meer. Jij bent de steun en toeverlaat van de buitendienst en je hebt daarom intensief contact met hen.

 

Je draagt de verantwoordelijkheid voor het totale interne offerte- en orderproces. Denk hierbij aan het uitwerken van offertes en orders, het bestellen van nieuwe trucks en onderdelen en het doorgeven van levertijden. Je coördineert en monitort de leveringen en zorgt ervoor dat het juiste product op de juiste wijze op het juiste moment bij de klant geleverd wordt.

 

De buitendienstmedewerkers hebben het initiële contact met de klant, maar naarmate de relatie groeit heb jij een steeds belangrijkere rol. Je zorgt voor de juiste documentatie, werkt de ERP en CRM systemen bij en je bewaakt de voortgang in het proces. Verder signaleer jij verbeteringsbehoeftes en zorg jij dat verbetervoorstellen geïmplementeerd worden. In zowel de warme- als koude acquisitie heb jij het initiatief en geeft sturing naar de buitendienst.

 

Kortom: een zeer afwisselende functie waarin je veel contact met klanten én collega’s hebt en daarnaast diverse administratieve werkzaamheden verricht. Geen dag is hetzelfde en ook je klantenkring is zeer divers: klanten kunnen variëren van de fruithandelaar op de markt die met een handpallettruck kisten fruit verplaatst tot aan de grotere MKB-bedrijven, maar ook multinationals die naast trucks ook bredere logistieke oplossingen van ons vragen.

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een kandidaat (m/v) die zich in de volgende functie-eisen herkent: 

-       Je hebt een mbo- of hbo diploma en functioneert op hbo werk- en denkniveau;

-       Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op commercieel of administratief vlak;

-       Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling: als de klant tevreden is, ben jij dat ook;

-       Van nature ben je accuraat: “first time right” is jouw motto;

-       Je neemt initiatief, ziet verbetermogelijkheden en bent proactief ingesteld;

-       Je bent sociaal en communicatief vaardig en vindt het fijn om in een team te werken;

 

Wat bieden wij aan arbeidsvoorwaarden

-       Een uitstekend salaris;

-       Flexibiliteit in werktijden;

-       Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;

-       Prima opleidingsmogelijkheden;

-       Ruimte om je te ontwikkelen en oog voor doorgroeimogelijkheden;

-       Ook niet onbelangrijk: waardering voor het werk dat je verzet en fijne collega’s.

 

Over ons

In een competitieve markt onderscheiden wij ons van de concurrentie door een hoge mate van service, klantgericht werken en betrouwbaarheid. Klanten laten ervaren wat de meerwaarde is van onze producten en kostenbesparend laten werken, dat is het doel.

 

Wij willen ons nadrukkelijk positioneren als een bedrijf waar goed werkgeverschap tot een van de belangrijkste principes behoort. Wij hechten er veel waarde aan om onze huidige en toekomstige medewerkers volop kansen en ontplooiingsmogelijkheden te bieden.

 

Meer informatie 

Bel gerust naar 088-0286000.

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de e-mail info@grobeco.nl. Stuur naast je cv ook een motivatiebrief mee waarin je duidelijk aangeeft waarom je bij ons wilt werken, wat je aanspreekt in de functie en waar je zelf de aansluiting ziet met jouw achtergrond.