088-0286000

Vacature Servicemonteur voor de buitendienst

Kom je ons team versterken?

Grobeco Heftrucks is een bedrijf dat in hoofdzaak actief is als leverancier en serviceverlener van en aan intern transport materieel zoals vorkheftrucks en magazijntrucks. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en werken dan ook met laatste technieken zoals een digitale aansturing van onze servicedienst en een moderne werkplaats. Op kantoor werken streven wij een papierloze werkwijze na.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker in de functie van:

Servicemonteur voor de buitendienst

Wat ga je doen?

Je verricht onderhoud en reparaties aan een breed assortiment hef- en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen is ook onderdeel van je werkzaamheden. Je werkt zelfstandig vanuit je eigen servicebus en bent zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de afspraken

Als servicemonteur sta je niet alleen en kunt altijd terugvallen op ons team van monteurs voor ondersteuning. Samen met je collega’s streef je ernaar om onze klanten “boven verwachting” tevreden te stellen.  Daarnaast is er ook zeker ruimte voor een grapje en praatje op zijn tijd.

Wat verwachten we van je

Je kunt goed sleutelen en vindt elektrotechniek interessant. Verstand van heftrucks is handig, maar niet noodzakelijk, dat leren wij je wel tot in de puntjes. Je kunt zelfstandig werken, je komt afspraken na en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden. Ook het samenwerken en communiceren met klanten en collega’s gaat je goed af. 

Je technische kennis heb je verkregen door bijvoorbeeld de opleiding MBO Autotechniek, MTS-Werktuigbouwkunde of MTS-Electrotechniek. Werkervaring als onderhouds- of servicemonteur is uiteraard een pré.
 

Wat bieden wij

We bieden je een zelfstandige functie in teamverband aan. Jij doet het uitvoerende werk, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd rekenen op de kennis en kunde van onze organisatie. Daarnaast kun je vanzelfsprekend rekenen op goede voorzieningen en volop trainingsmogelijkheden.  

Over ons

In een competitieve markt onderscheiden wij ons van de concurrentie door een hoge mate van service, klantgericht werken en betrouwbaarheid. Klanten laten ervaren wat de meerwaarde is van onze producten en kostenbesparend laten werken, dat is het doel.

Wij willen ons nadrukkelijk positioneren als een bedrijf waar goed werkgeverschap tot een van de belangrijkste principes behoort. Wij hechten er veel waarde aan om onze huidige en toekomstige medewerkers volop kansen en ontplooiingsmogelijkheden te bieden.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de e-mail info@grobeco.nl. Stuur naast je cv ook een motivatiebrief mee waarin je duidelijk aangeeft waarom je bij ons wilt werken, wat je aanspreekt in de functie en waar je zelf de aansluiting ziet met jouw achtergrond. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.